Μετά τη συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη και στον Πέτρο Κουσουλό, ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω και να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ ζήτησε και βοήθεια ειδικού.

Την ώρα που η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με μαρτυρία στην εκπομπή «Το Πρωινό», δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι του, δεν θέλει να έρχεται σε επαφή με κανέναν ενώ απευθύνθηκε για ψυχιατρική βοήθεια.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγο 5 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα, σε κάποιο συγγενικό σπίτι και μένει. Δεν βγαίνει καθόλου μέσα απ’ το σπίτι και δέχεται δυο φορές την εβδομάδα ψυχιατρική… κάνει συνεδρίες τελοσπάντων με ψυχίατρο. Αυτός έχει πιεστεί από παντού. Πέρα από το ότι ήταν υπερβολικά παρτάκιας και εγωπαθής και δεν κοίταγε πέρα απ’ τη μύτη του και τόσα χρόνια με την συγκεκριμένη γυναίκα.

Τώρα πια κατάλαβε και κατανόησε τι του έχει συμβεί. Ανησυχούν όλοι και ο πάτριος του και ο μπαμπάς του και η μαμά του, πάρα πολύ. Εντάξει στην αρχή δεν δεχόταν ψυχολογική βοήθεια και τώρα μόνος του την ζήτησε. Δεν βγαίνει καθόλου, δεν μιλάει σε κανέναν, δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν» αποκάλυψε άνθρωπος στο περιβάλλον  30χρονου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ