Ζωντανά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βγήκε να μιλήσει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη. Λίγο μετά την προφυλάκισή της και τη μεταγωγή της από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού, η μητέρα της 33χρονης μιλά για την κόρη της και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Αρχικά, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πιστεύει στην αθωότητα της κόρης της και επισημαίνει ότι η Ρούλα αγαπούσε πολύ τα παιδιά της, τα οποία και μεγάλωσε με την «απουσία της πατρικής φιγούρας».

Αναφερόμενη στην κεταμίνη που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα, υποστήριξε ότι η κόρη της δεν είχε ιδέα για αυτή την ουσία, παρόλο που γνώριζε τα φάρμακα της μικρής. «Είναι κάποιο ιατρικό λάθος» υποστήριξε, απαντώντας στο εάν οι τρεις θάνατοι ήταν συμπτώσεις. 

Στην ερώτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για το εάν θα έκανε κάποιες πράξεις για να φέρει πίσω τον Μάνο, η μητέρα της απάντησε ότι η κόρη της είναι πρότυπο μητέρας. «Θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της, αλλά όχι στα παιδιά της. τα αγαπούσε, τα λάτερυε και ήταν πρότυπο μητέρας».

«Το παιδί μου είναι στις φυλακές και ο κ. Δασκαλάκης είναι έξω. Τον Μάνο τον αγαπά παθολογικά η Ρούλα», ανέφερε η μητέρα της 33χρονης.

Αναφερόμενη και στον πατέρα του Μάνου Δασκαλάκη, αποκάλυψε: «Ο πατέρας του Μάνου όταν εγκλωβιστήκαμε στο σπίτι είπε ότι “εγώ είμαι εδώ και στηρίζω τη Ρούλα”. Μετά εξαφανίστηκε».

«Δεν το έχω ούτε στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ξέρω το παιδί μου. Το έχω μεγαλώσει με Αρχές. Πιστεύω ότι θα μαζέψουμε με τους δικηγόρους όλα τα στοιχεία και θα αθωωθεί. Θέλω να πω ότι έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Και στους δικηγόρους που έχουν αναπτερώσει το ηθικό της Ρούλας. Η κόρη μου έλεγε “Μαμά, πάρε με από εδώ”», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ