Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης Τζωρτζίνας φέρεται να πίστευε μάλιστα ότι της είχαν κάνει μέχρι και μάγια. Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε φίλη του Μάνου Δασκαλάκη που αποκάλυψε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πίστευε ότι η πεθερά της της έκανε μάγια.

«Η Ρούλα πίστευε από την πρώτη στιγμή η πεθερά της τής είχε κάνει μάγια. Ότι είχε κάνει κάτι και είχε δέσει τον Μάνο πάνω της. Έβλεπε παντού ως αιτία του κακού την πεθερά της. Η πεθερά της έλεγε το φλιτζάνι και έρχονταν και από την Αθήνα για να τους το πει. Γινόταν παρέλαση στο σπίτι. Δεν ήθελε τη Ρούλα αν δεν υπήρχε εγκυμοσύνη», είπε χαρακτηριστικά η φίλη του Μάνου Δασκαλάκη.

Και συνέχισε: «Η πεθερά, ήθελε να έχει τον Μάνο στα φουστάνια της και η Ρούλα ήθελε να της τον πάρει. Πίστευε ότι της είχε κάνει κάτι επειδή ήξερε τα φλιτζάνι και όλα αυτά και γι’ αυτό δεν μπορούσε να ισιώσει ο γάμος της. Κάθε φορά η Ρούλα έλεγε ότι για όλα φταίει η πεθερά της. Αυτό είχε μπει στο μυαλό της και δεν μπορούσε να της το βγάλει κανείς».

«Η Ρούλα πίστευε ότι την παρακολουθούσαν»

Ακόμη, φίλος του ζευγαριού αναφέρει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου γνώριζε ότι το τελευταίο διάστημα την παρακολουθούσαν. «Έλεγε ότι 50 μέρες την παρακολουθούν. Είχε δει σε μια εκπομπή ότι επειδή είχαν ξεκινήσει οι έρευνες της ακούγαν τις συνομιλίες. Είχε αγοράσει τηλεκάρτες για να μιλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή στην εκπομπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ