Στην αντεπίθεση περνούν οι γονείς των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα και για τα απειλητικά μηνύματα στα social media. Μετά τη μήνυση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου σε πρώην αξιωματικό της αστυνομίας Πατρών για τις δηλώσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, στρέφονται σε όσους τους κατηγορούν μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

«Η οικογένεια έχει φτάσει στο “αμήν”, όπως χαρακτηριστικά μου μεταφέρθηκε. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων τις τελευταίες ώρες από ανθρώπους που την αποκαλούν με πάρα πολύ βαριές εκφράσεις και κουβέντες, την χαρακτηρίζουν “φόνισσα”», εξηγεί ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Αλήθεια με τη Ζήνα», Γιώργος Σόμπολος.

Η αίτηση του διαζυγίου του Μάνου Δασκαλάκη

Την ίδια ώρα, ξεκαθαρίζεται η πρόθεση του Μάνου Δασκαλάκη να κατατεθεί αίτηση διαζυγίου, όπως πολλά δημοσιεύματα έγραψαν το τελευταίο διάστημα. Τόσο εκείνος όσο και η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξαν στον Γιώργο Σόμπολο ότι δεν υπήρχε κάποιο γραπτό προσχέδιο έτοιμο προς δικηγόρο για να βγει το διαζύγιο. Είχαν κάνει ωστόσο δύο ραντεβού με έναν δικηγόρο που τους παρότρυνε να το ξανασκεφτούν. Η διαδικασία τελικά δεν προχώρησε ποτέ.

Συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο των τριών κοριτσιών

Σε εργαστήριο του εξωτερικού τα δείγματα της Τζωρτζίνας για αναζήτηση τοξικών ουσιών.

Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

Το φως της δημοσιότητας είδε και η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Το μνημόσυνο των τριών κοριτσιών

Τέλος, αυτή την Κυριακή είναι προγραμματισμένο μνημόσυνο για τους θανάτους και των τριών παιδιών. Μάλιστα, η οικογένεια ζητά να μην υπάρχει δημοσιογραφική κάλυψη και να μην ενοχληθούν οι συγγενείς σε αυτή την πολύ προσωπική τους στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ