Σε μια εξομολογητική συνέντευξη προχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη. Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για τη σχέση και τον γάμο τους και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη. O ίδιος τόνισε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο.

Είδε τα όσα είπε ο Μάνος μέσα από το κελί τη και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», Παναγιώτη Φωτεινή, είχε σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά της, ενώ ζήτησε αρκετές φορές να καπνίσει.

«Παρακολούθησε την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη που έδωσε συνέντευξη ο Μάνος Δασκαλάκης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ήταν σχετικά ήρεμη, είχε κάποια σκαμπανεβάσματα και παρουσίασε κάποια νευρικότητα. Οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο. Ζήτησε αρκετές φορές να κάνει τσιγάρο. Είδε την εκπομπή στο κελί της, που είναι δίπλα από το αναρρωτήριο» μετέφερε ο δημοσιογράφος.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Όθωνας Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Είναι ειλικρινής η περιγραφή του Μάνου Δασκαλάκη. Είναι ειλικρινές αυτό που λέει ότι η Ρούλα ήταν ιδανική στον ρόλο της μητέρας. Οι περιγραφές που δίνει για την εξέλιξη της σχέσης τους είναι πανομοιότυπες με αυτές που έχει δώσει και η ίδια η Ρούλα. Μέσα στη φυλακή έχει χάσει έξι κιλά. Η πληροφορία ότι δεν της αρέσει το φαγητό δεν είναι ακριβής. Την αδικεί αυτό όπως μεταφέρεται. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σε κατάσταση πίεσης που δεν έχει διάθεση να φάει.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πληροφορήθηκε για αυτό που είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη. Είχε δει το trailer. Δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο. Αυτό που απασχολεί την κατηγορουμένη είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει. Αυτά που είπε ο Μάνος είναι πράγματι ειλικρινή. Αυτό που συζήτησα με την Ρούλα είναι που βρέθηκε η κεταμίνη και πώς χορηγήθηκε στο παιδί. Αυτό είναι το κρίσιμο ζήτημα που την απασχολεί. Υπάρχει απογοήτευση και έκπληξη για τον σύζυγό της…» τόνισε ο Όθων Παπαδόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ