Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις εξελίξεις στην υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, τη στιγμή που το Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, μία νέα μαρτυρία για την 9χρονη Τζωρτζίνα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το πρόβλημα υγείας της μικρής Τζωρτζίνας ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2021, όταν η μικρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Καραμανδάνειο» της Πάτρας, με τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου να ενημερώνει το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό ότι το κορίτσι πάθαινε σπασμούς.

Υπεβλήθη σε μια σειρά από νευρολογικές εξετάσεις, δίχως πάντως οι γιατροί να εντοπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, ενώ σε όλο το διάστημα της νοσηλείας της η μικρή Τζωρτζίνα δεν παρουσίασε κανένα ανησυχητικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας οι θεράποντες ιατροί ενημέρωσαν τη μητέρα της Τζωρτζίνας ότι η 9χρονη θα έπαιρνε εξιτήριο, ωστόσο εκείνη αντέδρασε έντονα ζητώντας ουσιαστικά την παράταση της νοσηλείας της.

Τελικά, το κορίτσι λόγω και κάποιων ενοχλήσεων στην κοιλιά παρέμεινε στο Καραμανδάνειο, με τους γιατρούς να τοποθετούν προληπτικά monitor για να παρακολουθούν τη λειτουργία της καρδιάς της, ενώ της χορήγησαν και οξυγόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ