κυρώνει η αρχισυντάκτρια του pelop.gr τον Μάνο Δασκαλάκη και τους λόγους που παρουσίασε στο «Φως στο τούνελ»για την απαίτησή του να κατέβει το δημοσίευμα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η Μαρία Παπαγιαννακοπούλου δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα: «Ο κύριος Δασκαλάκης εκτίθεται. Δεν εστάλη το μήνυμα στην εφημερίδα, αλλά στον προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος. Δεν έχει καμία σχέση το περιεχόμενο που λέει ότι είπε ότι “κατεβάστε το, δεν ενημερώσαμε τους οικείους μας”. Ήταν εντελώς διαφορετικό, το περιεχόμενο ήταν “δεν ξέρετε τι γράφετε τι λέτε”. Στο ένα και μοναδικό μήνυμα που έχουμε δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Δεν είναι δυνατόν να έχει συμβεί κάτι τόσο τραγικό, να το μαθαίνουμε εμείς και να μην το έχει μάθει ο στενός περίγυρος» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Θυμίζουμε πως στη σημερινή εκπομπή προβλήθηκε και η συνέντευξη που έδωσε στην Κατερίνα Καινούργιου, ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει ασχοληθεί με την υπόθεση της Πάτρας και τους Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη μέσα από τα podcast του. Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε αρχικά για όσα του κάνουν εντύπωση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. «Μου έχει κάνει εντύπωση που παρουσιάζονται πολλές μορφές του χαρακτήρα της και δεν μπορεί και ο κόσμος να αποφασίσει ποιος ακριβώς είναι ο χαρακτήρας της. Η Πισπιρίγκου αποκάλυψε όλους τους υποεαυτούς του Έλληνα και ο καθένας ό,τι φαντάζεται θα το χρεώσει εκεί. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που είναι τόσο παρορμητικός να είναι και τόσο μεθοδικός ταυτόχρονα. Χωρίς να εξηγείς τα γιατί κάθε φορά, δεν μπορείς να οδηγηθείς σε κανένα ασφαλές συμπέρασμα. Ο καθένας που κάνει κάτι, το χειρότερο, έχει δικαιολογίες μέσα του», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος. Στη συνέχεια επισήμανε ότι «Πιστεύω ότι έχει σχέση με αυτά που λέγονται, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το κίνητρο». «Δεν μπορώ να εννοήσω ότι αυτή τα μεγάλωσε για να τα σκοτώσει. Αυτή σε κάποια στιγμή της ζωής της κάτι πήγε να χάσει μεγαλύτερο από τα παιδιά της και για αυτό πιθανώς θυσίασε τα παιδιά της».

Δείτε το βίντεο με τη Μαρία Παπαγιαννακοπούλου από την εκπομπή «Super Κατερίνα» στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ