Το ημερολόγιο έγραφε 25 Μαρτίου, όταν η Γιώτα Κηπουρού, συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή T-Live δέχτηκε ένα ακόμα τηλεφώνημα. Κατά τη διάρκειά του το πρόσωπο στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξε ότι είναι και πάλι, όπως και στο πρώτο τηλεφώνημα, η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως επισήμανε η δημοσιογράφος, αυτή η γυναίκα στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής έκλαιγε και ζητούσε να προστατεύσουν το παιδί της από τον Μάνο Δασκαλάκη. Μάλιστα υποστήριζε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν αφήνει την κοπέλα να δει την οικογένειά της και πως «αυτός ξέρει τι έχει γίνει με τα παιδιά».

Λέει χαρακτηριστικά: «Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών και σώστε και το δικό μου παιδάκι. Γιατί αυτή η γυναίκα, εκεί στην Πάτρα, άμα τρελαθεί και μάθει για την κόρη μου μπορεί να της κάνει και κακό». Προς το τέλος της κουβέντας τους αναφέρει: «Διασταυρώστε τα. Εγώ αυτό το άγχος που έχω είναι ότι αυτός ο Μάνος βγήκε και το διέψευσε και είπε ότι είναι στην Πάτρα και αυτός είναι εδώ. Είναι εδώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ