Στην Πάτρα βρέθηκε αυτές τις ώρες η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα», Χρίσλα Γεωργακοπούλου για να μεταφέρει το ρεπορτάζ για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η δημοσιογράφος ενημερώθηκε από τους κατοίκους της περιοχής για το κλίμα που επικρατεί μετά τη διάσταση που έχει πάρει η υπόθεση και αναφέρθηκε και στη μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου και τους γονείς της. Ακόμη, η εκπομπή αποκάλυψε ποιος είναι ο άνθρωπος που βοηθούσε τη Ρούλα και τον Μάνο στην αρχή του γάμου τους.

Συγκεκριμένα, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου ανέφερε πως η τοπική κοινωνία στην Πάτρα είναι διχασμένη. Ωστόσο, άνθρωποι που γνωρίζουν το ζευγάρι δεν μπορούν να πιστέψουν όσα κυκλοφορούν ως φήμες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής πάντως, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν μένει πια μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη, ωστόσο εκείνος παραμένει στην Πάτρα και δεν είναι στην Αθήνα, όπως είχε ακουστεί.

Ακόμη, οι γείτονες των γονιών των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους, αναφέρουν ότι ούτε ο Μάνος, ούτε η Ρούλα είχαν πολλές επαφές μαζί τους. Το ζευγάρι είχε επαφές με τη σπιτονοικοκυρά τους, η οποία μάλιστα τους είχε αδυναμία και είχε πει ότι θα τους έγραφε το σπίτι, αλλά δεν πρόλαβε γιατί πέθανε.

Στη συνέχεια, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου ανέφερε ένα ρεπορτάζ για την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκαλύπτοντας πως οι γονείς της είχαν χωρίσει και είχαν παντρευτεί και πάλι. Μάλιστα, όπως τόνισε, ο πατριός της, την είχε στηρίξει πολύ.

«Η Ρούλα προέρχεται από δυο γονείς που κατέθεσαν το 2004 την αίτηση διαζυγίου τους. Και οι δυο γονείς της έχουν ξαναφτιάξει τη ζωή τους. Ο πατέρας της έχει ξαναπαντρευτεί και έχει αποκτήσει κι άλλα παιδιά. Και η μητέρα της έχει παντρευτεί και πάλι τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα ο πατριός της είναι ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει τη Ρούλα και τον Μάνο στα πρώτα χρόνια του γάμου τους. Και ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας της είναι πολύ ευγενικός και βοηθητικός και βοήθησε το ζευγάρι στις αρχές του γάμου.

Η Ρούλα και η αδελφή της περνούσε πολύ χρόνο με τους παππούδες τους. αυτοί είχαν τη μεγαλύτερη συμβολή στο μεγάλωμα της Ρούλας και της αδελφής της. Και η αδελφή και η μητέρα της Ρούλας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλουν να κάνουν καμία δήλωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ