Την τελευταία της πνοή άφησε το πρωί της Τετάρτης η Παρθένα Κουτμερίδου. Η Πάττυ, όπως τη φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, δεν πρόλαβε να γνωρίσει το παιδί που τόσο λαχταρούσε να αποκτήσει. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να της το πάρουν με καισαρική τομή, καθώς εισήχθη στο νοσοκομείο με κορονοϊό, λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Ήταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η μάχη που έδωσε για τη ζωή της ήταν μεγάλη.

Ο σύζυγός της, Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε έκκληση για άιμα μέσα από την σελίδα του στο Facebook. Η 38χρονη όμως δεν τα κατάφερε.

Επείγουσα Ανάγκη για Αίμα για τη γυναίκα μου!Όνομα: Παρθένα Κουτμερίδου του ΕυσταθίουΝοσηλεύεται στον Άγιο Λουκά…

Posted by Παναγιώτης Αγγελόπουλος on Monday, November 29, 2021

Ο αγώνας για να μείνει έγκυος

Η κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη δεν είχε εμβολιαστεί. Φοβόταν να μην έχει επιπλωκές στην εγκυμοσύνη της. Είχε δώσει μεγάλο αγώνα για να μείνει έγκυος και δεν ήθελε να κινδυνεύσει από επιπλοκές.

Νόσησε όμως από κορονοϊό και η κατάστασή της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να χρειάζεται να νοσηλευτεί στην κλινική Άγιος Λουκάς, στη Θεσσαλονίκη. Εκεί άφησε και την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους της.

Συγκλονισμένοι οι άνθρωποι που την γνώριζαν

«Πραγματικά συγκλονισμένος από τον αδόκητο χαμό της κόρης του φίλου και πρώην Βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook o βουλευτής Λευτέρης Αβραμάκης λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Παρθένας Κουτμερίδου.

«Η Παρθένα πάλεψε γενναία όλο αυτό το διάστημα για την ζωή της, νοσηλευόμενη επί 40 περίπου ημέρες διασωληνωμένη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αφότου νόσησε με Covid και άφησε σήμερα δυστυχώς την τελευταία της πνοή. Μια νέα κοπέλα, αξιόλογη δικηγόρος, σύζυγος και μητέρα ενός παιδιού που δυστυχώς δεν πρόλαβε να δει, αφού οι γιατροί το έφεραν στη ζωή όταν αυτή έδινε τη μάχη της ζωής, αφού νόσησε και νοσηλεύτηκε έγκυος».

«Δυστυχώς μετά την μητέρα της Ελπίδα που έφυγε νωρίς από την επάρατη νόσο ,σήμερα μας αποχαιρετά άδικα για το μεγάλο ταξίδι, ακόμη νεότερη και η Πάττυ. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για ένα γονιό που χάνει το παιδί του. Τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια, καλό κουράγιο και δύναμη στο φίλο Στάθη , το Θοδωρή ,τον συζυγό της και όλους τους δικούς της ανθρώπους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ