Η πρώην παίκτρια του GNTM Παρασκευή Κερασιλωτη, που είχε δεχθεί bullying επειδή είναι Ρομά, ξέσπασε για τον θάνατο της 8χρονης στο Κερατσίνι.

H μικρή Όλγα, σφηνώθηκε σε μεταλλική πόρτα βάρους μισού τόνου σε εργοστάσιο στο Κερατσίνι, ενώ εργάτες περνούσαν δίπλα της χωρίς να την βοηθού, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει.

Συγκεκριμένα το μοντέλο, σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: «Δεν έχω λόγια, που πήγε η ανθρωπιά; Τι σημαίνει ήταν Ρομά; Ξαναρωτάω, τι σημαίνει ήταν Ρομά; Πότε θα σταματήσει αυτός ο ρατσισμός; Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Βασικά, δε πρέπει να λέγονται άνθρωποι»

Δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις στα στα social media που εκφράζουν απέχθεια όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο η άτυχη Όλγα έχασε τη ζωή της.

Ο γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ έκανε μια ανάρτηση για την 8χρονη άτυχη στο Κερατσίνι.

Στην ανάρτησή του, o Αύγουστος Κορτώ, περιγράφει όλα όσα μπορεί να σκεφτόταν το μικρό κοριτσάκι την ώρα που ο αέρας στον οργανισμό της λιγόστευε.

Σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Star αποτυπώνεται καρέ καρέ η τραγωδία που εκτυλίχθηκε από τη στιγμή που το 8χρονο κοριτσάκι σφηνώθηκε στην μεταλλική πόρτα βάρους μισού τόνου.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ:

«”Γυφτάκι” σκέφτονταν, και προσπερνούσαν.

Πρώτα, φοβήθηκα. Τρόμος, πανικός! Παγιδεύτηκα!

Ο φόβος είναι αόρατος.

Εγώ;

“Γυφτάκι,” σκέφτονταν, και προσπερνούσαν.

Έπειτα, πόνεσα. Πόνος φριχτός, στο στήθος, στα πλευρά!

Ο πόνος είναι αόρατος.

Εγώ;

“Γυφτάκι,” σκέφτονταν, και προσπερνούσαν.

Ύστερα, δεν μπορούσα να ανασάνω. Πνίξιμο, πνίξιμο, αέρα!

Η ανάσα είναι αόρατη.

Εγώ;

“Γυφτάκι,” σκέφτονταν, και προσπερνούσαν.

Ώρα πολλή με προσπερνούσαν: “Γυφτάκι, γυφτάκι, γυφτάκι”.

Στο τέλος, πέθανα.

Τουλάχιστον, τέλος ο πόνος, ο φόβος. Τέλος η πνοή.

Ο θάνατος είναι αόρατος.

Εγώ;

Εγώ, νομίζω, δεν θα προσπερνούσα».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Μάρα Ζαχαρέα, «λύγισε» στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του Star. Οι εικόνες που προβλήθηκαν στο ρεπορτάζ για την 8χρονη άτυχη στο Κερατσίνι, συγκλόνισαν την δημοσιογράφο, η οποία και δεν κατάφερε να κρύψει την φόρτισή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ