Σε κλίμα συγκίνησης είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Πάνο Νάτση που σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό, η οικογένεια και οι φίλοι του. Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 χρόνων και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τη σύντροφό του, Διονυσία και τους φίλους του. Συγκλονισμένος και ο καλλιτεεχνικός κόσμος είπε το στερνό αντίο στον ηθοποιό το μεσημέρι της Τετάρτης 2/2 στον νεκροταφείο του Σχιστού. Ο Πάνος Νάτσης έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή και το συγκικητικό αντίο της συντρόφου του, συγκλονίζει.

Μια μέρα πριν από την κηδεία του, η σύντροφος του, Διονυσία Γεωργιάδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα τραγούδι του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στη μνήμη του αγαπημένου ηθοποιού. Η Διονυσία του αφιέρωσε τον «Κουρσάρο» του γνωστού ερμηνευτή και οι στίχοι του συγκινούν.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Διονυσία λίγο μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση:

Την ίδια στιγμή ραγίζουν καρδιές και τα συγκινητικά της λόγια στο Instagram: «Η ηλικία ενός ανθρώπου είναι το άθροισμα των στιγμών που έζησε ευτυχισμένος… Ξέρω ότι μου ζητάς συγγνώμη που με εκανες να κλαίω. Ξέρω ότι η αγάπη δεν τελειώνει εδώ. Θα σ’ αγαπάω κάθε μέρα και πιο πολύ. Η Νουνίτσα σου»

Το τελευταίο «αντίο» στον Πάνο Νάτση

Στο νεκροταφείο Σχιστού είπαν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον Πάνο Νάτση που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Ανάμεσα στους συναδέλφους που βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο στον Πάνο Νάτση ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, η συμπρωταγωνίστριά του στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης.

«Σαν οικογένεια ηθοποιών είμαστε συγκλονισμένοι γιατί χάθηκε μια ελπίδα του θεάτρου. Αυτό το παιδί είχε τις προδιαγραφές να γίνει ένας καλός πρωταγωνιστής. ένας σπουδαίος ηθοποιός και χάθηκε στο peak της καριέρας του, λίγο πριν να βγει μια σειρά όπου είναι πρωταγωνιστής», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Happy Day.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μετέφερε την επιθυμία της οικογένειας να μην υπάρξουν κάμερες και δημοσιογράφοι εκεί που θα γίνει η τελετή αλλά ούτε να υπάρξουν στεφάνια και τα χρήματα να κατατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Πάνος Νάτσης ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός και η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε το πανελλήνιο με το «αντίο» της συντρόφου του να συγκινεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ