Σε σοκ βρίσκεται ο οδηγός του φορτηγού με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αδερφός του οδηγού στο Star, «ο άνθρωπος είναι σε σοκ».

«Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, δεν έχει λόγια. Δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί γιατί ένας άνθρωπος που πάει για δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο… Τι να σας πω, είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Δηλαδή στο τμήμα έλεγε στους αστυνομικούς ότι “θέλω να πουλήσω την μηχανή μου”. Έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος» αναφέρει ο αδερφός του οδηγού του φορτηγού.

«Η μηχανή δεν πάτησε ποτέ φρένο. Στην οδό που περνούσε ο αδερφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει και στην ουσία η μηχανή έπεσε πάνω του» περιγράφει σχετικά με όσα του είπε ο αδερφός του οδηγού.

Ο Πάνος Νάτσης που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας. Είχε μεγαλώσει στον Ωρωπό και ήταν το πέμπτο παιδί της οικογένειάς του και μοναχογιός. Το μεσημέρι του Σαββάτου, η αδελφή του Μαρίνα Νάτση συγκλονισμένη από την απώλειά του, έγραψε το δικό της «αντίο» για εκείνον στον λογαριασμό της στο Facebook. «Πουλί μου έφυγες και πέταξες ψηλά, και ποιος θα ζεσταίνει τις καρδιές μας; Άφησες την αγκαλιά μας αδειανή και ποιος θα μας παρηγορήσει… Μικρέ μου αδελφούλη, Πάνο μου…», έγραψε απαρηγόρητη για τον χαμό του.

Οι τέσσερις αδελφές του είναι μεγαλύτερες σε ηλικία, ενώ η μια εξ αυτών έγινε πρόσφατα γιαγιά. Η αδελφή του Μαρίνα που συγκίνησε με τον αποχαιρετισμό της, συμμετείχε σε θεατρική ομάδα και τον έπαιρνε μαζί της στις πρόβες κι εκεί είχε την πρώτη του επαφή με το θέατρο, όπως είχε αποκαλύψει ο Πάνος Νάτσης στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη.

Παράλληλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος είχε επικοινωνία με τη σύντροφο του Πάνου Νάτση, προκειμένου να επικοινωνηθεί η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία, αποκάλυψε ότι απ’ ότι γνωρίζει η μητέρα του δεν θα πληροφορηθεί για τον θάνατό του. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ