Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία έπειτα από την ουσία που έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, η κοινή γνώμη αντέδρασε από την πρώτη στιγμή μέσα από τα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν ήταν και πρόσωπα από την εγχώρια σοουμπίζ που παρακολουθούσαν τους τελευταίους μήνες τις εξελίξεις.

Η Δούκισσα Νομικού έκανε ένα στορι στον προσωπικό της λογαριασμό και έγραψε: «Δεν το χωράει ο νους μου, δεν το χωράει η ψυχή μου».

«Ενώ στο επόμενο στορι της, έγραψε ένα ποίμα από το Γάλλο ποιητή, Ζαν Ρισπέν: Η καρδία της Μάνας. Ένα παιδί, μοναχοπαίδι αγόρι, αγάπησε μιας μάγισσας την κόρη. Δεν αγαπώ εγώ, του λέει, παιδιά, μ’ αν θέλεις να σου δώσω το φιλί, της μάνας σου να φέρεις την καρδιά να ρίξω να τη φάει το σκυλί μου.

Τρέχει ο γιος, την μάνα του σκοτώνει και την καρδιά τραβάει και ξεριζώνει. Και τρέχει να την πάει, μα σκοντάφτει και πέφτει ο νιος κατάχαμα με δαύτη.

Κυλάει ο νιος και η καρδιά κυλάει και την ακούει να κλαίει και να μιλάει. Μιλάει η μάνα στο παιδί και λέει: – Εχτύπησες, αγόρι μου; και κλαίει!».

Η Αντελίνα Βαρθακούρη με τη σειρά της έκανε μια ανάρτηση για την υπόθεση της Πάτρας. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν το σηκώνει ο άνθρωπος όλο αυτό! Δεν υπάρχουν λόγια! 3 αθώα αγγελούδια! Πώς; Πώς;».

H Ελένη Φουρέιρα έκανε repost ένα κείμενο μιας σελίδα, όπου έγραφε: «Tην ίδια ώρα εκατομμύρια ζευγάρια παλεύουν με την υπογονιμότητα, χιλιάδες γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές και εκατοντάδες άτομα της LGBTQ+ που θέλουν να γίνουν γονείς δεν έχουν καν πρόσβαση στο σύστημα υιοθεσιών, μια μητέρα δολοφονεί το ίδιο της το παιδάκι και προσβάλλει τη μνήμη του παίζοντας θέατρο για μήνες. Ενώ το ενδεχόμενο να ευθύνεται και για τον θάνατο τον θάνατο των άλλων δυο παιδιών τη, εκ των οποίων και ενός βρέφους είναι το επικρατέστερο σενάριο. Δεν τη χωράει ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα.».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωσε πρόθυμη να συνεισφέρει στην αποκάλυψη της αλήθειας κατά την προσαγωγή της στη ΓΑΔΑ σχετικά με τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Όπως μετέδωσε το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα στο σπίτι που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ εκείνη την στιγμή έδινε συνέντευξη σε τοπικό μέσο της Πάτρας.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μετέφεραν την 33χρονη από την Πάτρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αμέσως μετά η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας. Να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σπίτι της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ