Το TikTok έγινε για πολλούς η αγαπημένη εφαρμογή μέσα στο 2022. Μπορεί η λειτουργία της πλατφόρμας να μετράει μερικά χρόνια, ωστόσο φέτος προστέθηκαν ακόμα περισσότεροι λογαριασμοί στη χώρα μας.

Ήδη έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν ομάδες ανθρώπων, youtubers, δημοσιογράφοι αλλά influencers, δημιουργώντας το δικό τους content και έχοντας φανατικό κοινό στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Στο okmag ξεχωρίσαμε μερικά προφίλ που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον για διαφορετικούς λόγους το καθένα, προσφέροντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης, εκπαίδευσης ή ενημέρωσης.

Men of style

O Σπύρος Ανδριανός, ο Χρήστος Παπανίκας και ο Θέμης Καλόγηρος είναι οι δημιουργοί του Men Of Style το οποίο έχει τη δική του θέση και στο TikTok. Παρακολουθώντας το προφίλ του Men of style στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης βλέπεις τους ίδιους όσο και την ομάδα συμβούλων προσωπικής ανάπτυξης να σχολιάζουν θέματα που αφορούν τις ερωτικές σχέσεις, τις κοινωνικές συναναστροφές αλλά και την επαγγελματική εξέλιξη.

@menofstyle.gr

Χτίσε απίστευτη οικειότητα σε ελάχιστο χρόνο και τρόπους για να αξιοποιείς την ενέργειά σου σε μια επικοινωνία. #fyp #foryou #tiktok #επικοινωνια

♬ original sound – menofstyle.gr

Costa Funtastico

Έχεις όρεξη για ψυχολογικά τεστ; Για να λύσεις ένα αίνιγμα; Μήπως για να κάνεις ένα οπτικό τεστ αντίληψης; Αν η απάντηση είναι θετική τότε μια επίσκεψη στον λογαριασμό του Costa Funtastico θα σε κάνει να περάσεις ώρες «παίζοντας» με τους αριθμούς και τις εικόνες ενώ ακούς προσεκτικά τις ιστορίες του. Κάθε βίντεό του συγκεντρώνει εκατοντάδες σχόλια χρηστών που βρήκαν τη σωστή, τη λάθος ή την «επικίνδυνη» απάντηση.

Αγγελική Μανουσάκη

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της έχει δηλώσει ότι «δεν νιώθει καθόλου influencer», οι παραπάνω από 100.000 followers όμως στο TikTok μαρτυρούν ότι το κοινό της δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας την έχει αγαπήσει για το χιούμορ και την αυθεντικότητά της. Στο προφίλ της Αγγελικής θα ακούσεις ιστορίες που θα σου έλεγε μια φίλη για την προσωπική της ζωή ενώ θα γελάσεις μέχρι δακρύων με την ίδια να αναπαριστά το κάθε ζώδιο σε διαφορετικές στιγμές της καθημερινότητας. Η αγάπη της άλλωστε για την αστρολογία δεν κρύβεται!

Konilo

Ο Κonilo είχε διαγράψει τη δική του πορεία στο youtube μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο TikTok και να μοιραστεί με το κοινό αποσπάσματα των συνεντεύξεών του. Μπαίνοντας στο προφίλ του βλέπεις να κυριαρχούν κυρίως οι συνεντεύξεις με τράπερς που μιλούν για τη ζωή τους. Δεν είναι μόνο αυτοί όμως που τον εμπιστεύτηκαν. Η κουβέντα του με τη Super Κική και αργότερα με την αδερφή του αδικοχαμένου Mad Clip Άσπα συγκίνησαν, προβλημάτισαν και… έγιναν viral μέσα σε λίγα λεπτά!

@konilo

Ήταν δίλημμα το τραγούδι Oh No❕ #konilotalks #aspa

♬ original sound – konilo

Θάνος Βασιλείου

Ανήκεις σε αυτούς που θα χαρακτήριζε κανείς tech freak; Τότε πρέπει να επισκεφτείς τον λογαριασμό του Θάνου Βασιλείου στο TikTok. Εκεί θα βρεις τις απαραίτητες πληροφορίες για τα πιο δημοφιλή application, μυστικά για να κάνεις καλύτερη τη λειτουργία του κινητού σου και διάφορα καθημερινά tips που θα σε κάνουν να λατρέψεις τη συσκευή που σε συντροφεύει όλο το 14ωρο.

@mr.apple.gr

Νέα σειρά! Γράψε μου στα σχόλια αν σου αρέσει να μάθεις κολπάκια για το instagram! ❣️#mrapplegr #iphonetipsgr #fyp μαθεστοτικτοκ #instagramtips

♬ Luxury fashion (no vocals) – TimTaj

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ