To Instagram είναι μέρος της καθημερινότητάς μας αφού μοιραζόμαστε τις αγαπημένες μας φωτογραφίες με την ελπίδα να πάρουμε likes από τους διαδικτυακούς μας φίλους. Δεν αποτελούν εξαίρεση και οι celebrities που πολλές φορές το αξιοποιούν για τις εμπορικές συνεργασίες του ή για να ανακοινώσουν σημαντικά πράγματα στους θαυμαστές τους. Το 2021 ήταν μια χρονιά που είχε πολλές ευχάριστες ανακοινώσεις μέσα από τα πιο δημοφιλή acount. Η πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα το top 10 με τις αναρτήσεις που απέσπασαν τα περισσότερα likes.

Μπορείς να μαντέψεις ποιες αναρτήσεις στο Instagram απέσπασαν τα περισσότερα likes; Ίσως βρίσκεται κι ένα δικό σου σε κάποια από αυτές. Πάμε να δούμε ποιες είναι:

  • Το υπερηχογράφημα με τα δίδυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο απέσπασε περισσότερα από 32 εκατομμύρια likes. Ο αστέρας του ποδοσφαίρου και η σύζυγός του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ επέλεξαν αυτό τον τρόπο να μοιραστούν τα ευχάριστα. Το ζευγάρι έχει μία κόρη, την Αλάνα Μαρτίνεθ από το 2017, ενώ ο ίδιος ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει τρία ακόμη παιδιά, τον Κριστιάνο Ρονάλντο τζούνιορ και τα δίδυμα Ματέο και Έβα.
  • Η ανάρτηση του Τομ Χόλαντ με αφορμή τα γενέθλια της αγαπημένης του, Ζεντάγια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ