Ο Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας έχασε τη ζωή του στην πτώση του μοιραίου F4 και σήμερα οι γονείς του οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι του αλλά και η πολιτική ηγεσία της χώρας τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Μετά την εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως, πραγματοποιήθηκε τη ταφή του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου Τουρούτσικα στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου. Οι στιγμές που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της ταφής ήταν συγκλονιστικές και ραγίζουν καρδιές.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, Βούλα η οποία δεν άντεξε την συναισθηματική φόρτιση και λιποθύμησε βγαίνοντας από την εκκλησία όπου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία, αλλά και ο πατέρας του Κωνσταντίνος που ξέσπασε την ώρα της ταφής μιλώντας στον γιο του που έφυγε για πάντα. Η μητέρα του Βούλα δε σταμάτησε να κλαίει γονατισμένη στον τάφο του….

Ο δημοσιογράφος της Αρκαδίας Γιώργος Μουστόγιαννης κατέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές της ταφής.

Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας (Αθάνατος)

Posted by Γιώργος Μουστόγιαννης on Thursday, February 2, 2023

«Το παιδί μου έφυγε από κοντά τόσο νωρίς. Μάριε αγόρι μου, αστέρι της ψυχής μου, πάντα χαμογελαστός, ποτέ δεν με είχες στεναχωρήσει για ποτέ και για τίποτα. Αξιοπρεπής και εργατικός, δοτικός σε όλους. Ήσουν ο γιος που θα ήθελε κάθε μάνα στην αγκαλιά της. Ο καλύτερος αδελφός για τα αδέρφια σου. Ο καλύτερος σύντροφος για την κοπέλα σου, τη Ζωή μας. Έγινες ο Ίκαρος της καρδιάς μας, ο ήρωας που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε», είπε η μητέρα του Μάριου στην κηδεία του ραγίζοντας καρδιές.

Ας ευχηθούμε να είναι οι τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Που γονείς κηδεύουν τα παιδιά τους…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ