Τέλος στη φημολογία πως είναι άφαντος θέλει να βάλει σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 Λίλιαν Τσουρλή, ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο πατέρας των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας «σπάει» τη σιωπή του.

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία μου χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορουμένη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας, δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι», ήταν η δήλωση που έκανε στον ANT1 ο Μάνος Δασκαλάκης.

Επιπλέον, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη περιγράφει έναν άνθρωπο σοκαρισμένο από τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, αλλά και αδύναμο να διαχειριστεί τον χαμό των παιδιών του και ειδικά όσων έρχονται στο φως για τη μικρή Τζωρτζίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ