Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας εξετάζονται ενδελεχώς και ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος φαίνεται να έχει κάποια σημαντικά στοιχεία στα χέρια του για την υπόθεση της Πάτρας, τα οποία και θέλει να καταθέσει.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μια πληροφορία θέλει τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να ετοιμάζεται να βρεθεί μπροστά στη 18η ανακρίτρια για να δώσει μια κατάθεση για σημαντικά στοιχεία που έχει στα χέρια του. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επιβεβαίωσε ότι έχει στοιχεία στα χέρια του, από άτο μο πανεπιστημιακού επιπέδου που είχε εμπλοκή στη νοσηλεία της Τζωρτζίνας σε ένα από τα νοσοκομεία που βρέθηκε το παιδί.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προτίθεται να καταθέσει τα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας που δείχνουν ότι υπάρχουν ευθύνες που έχουν γιατροί στην υπόθεση αυτή. Το ρεπορτάζ επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ