Δυστυχώς η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή Κουβαρά είναι εκτός ελέγχου και λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι το 112 έστειλε μήνυμα εκκένωσης στις περιοχές Αναβύσσου, Λαγονησίου και Σαρωνίδας. Ο γνωστός παρουσιαστής και συνεργάτης της εκπομπής Super Κατερίνα, Γρηγόρης Γκουντάρας που ως γνωστό ζει στο Λαγονήσι, δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του και στο κατάστημά του, αλλά όπως δηλώνει στο okmag έμαθε πως η φωτιά πέρασε 300 μέτρα από το σπίτι του και το ζαχαροπλαστείο που είναι δίπλα από το σπίτι του, ενώ ο κόσμος εγκαταλείπει το Λαγονήσι. Λίγο πριν ο δημοσιογράφος είχε κάνει έκκληση για βοήθεια μέσα από το προφίλ του στο instagram.

Τραγική η κατάσταση. Ο κόσμος εγκαταλείπει το Λαγονήσι

Είναι δύσκολα τα πράγματα στην περιοχή;

Τα πράγματα δεν είναι δύσκολα είναι τραγικά! Η φωτιά είναι παντού έχει πολλές εστίες. Ο κόσμος είναι έξω με τα μπαγκάζια του και εγκατελείπει το Λαγονήσι. Εμείς είμαστε στο κέντρο του Λαγονησίου. Η φωτιά πέρασε 300 μέτρα μακριά από το σπίτι μας και το μαγαζί μας.

Έχουν πάει εναέρια μέσα;

Τώρα που μίλησα έχουν πάει εναέρια μέσα αλλά στην αρχή δεν πήγαν και δυστυχώς φούντωσε η φωτιά. Πριν λίγο πήγαινε προς Σαρωνίδα.

Διαβάστε επίσης: Γρηγόρης Γκουντάρας: Δραματική έκκληση για τη φωτιά στον Κουβαρά Αττικής – «Στείλτε βοήθεια από αέρος θα καούμε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ