Σοκάρει η υπόθεση της ένοπλης επίθεσης σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νότιας Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε στο okmag για το χρονικό της επίθεσης.

Ο Αιγύπτιος εισέβαλε στη ναυτιλιακή εταιρεία και άρχισε να πυροβολεί. Νεκροί έπεσαν οι τρεις άνθρωποι που πυροβόλησε. Νεκρός και ο δράστης της επίθεσης.

«Ένας Αιγύπτιος που δούλευε στη ναυτιλιακή εταιρεία και έμενε σε ένα σπίτι στη Μεταξά που άνηκε σε κάποιον από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας και του είπαν να βγει από το σπίτι, αλλιώς θα έχει πρόβλημα. Αυτός πήρε όπλο και έχοντας κρατήσει το χειριστήριο από το υπόγειο πάρκινγκ, καθώς δούλευε πριν στην εταιρεία, εισέβαλε εκεί.

Μπήκε στο πάρκινγκ, ανέβηκε στο ημιώροφο πυροβόλησε δυο άτομα, ανέβηκε στον δεύτερο όροφο πυροβόλησε ακόμη έναν», ανέφερε ο Γιάννης Καλλιακμάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ο δράστης βρέθηκε νεκρός λίγο αργότερα στο πάρκινγκ του κτιρίου έχοντας δίπλα του την καραμπίνα του. Νεκροί και οι τρεις άνθρωποι που πυροβόλησε.

Διαβάστε επίσης:

Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα – Ένας νεκρός και τραυματίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ