Μετά τον Νίκο Ζήση και τον Βασίλη Σπανούλη, πήρε σειρά και ο Γιάννης Μπουρούσης κλείνοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας αποσύρεται από την ενεργό δράση μετά από 21 χρόνια στα παρκέ δημιουργώντας έντονα συναισθήματα στους συναθλητές του αλλά και στον κόσμο που τον ακολουθούσε σε όλους τους αγώνες του.

“Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, όσο και να μην θέλει κανείς να το αποδεχθεί”, ξεκίνησε το κείμενο της ανακοίνωσής του, στην οποία κατέγραψε όλες τις σημαντικές αθλητικές του στιγμές κάνοντας λόγο για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα. “Το ψιλόλιγνο παιδί από την Καρδίτσα, έζησε περισσότερα απ’ όσα ονειρεύτηκε, μέσα από το ταξίδι του με την ‘πορτοκαλί θεά’. Πολύ μεγάλες χαρές, τίτλους και διακρίσεις, αναγνώριση και αποδοχή από την ελίτ του αθλήματος στην Ευρώπη, αλλά και απογοητεύσεις, γιατί κι αυτές είναι μέσα στην ζωή. Μια καριέρα γεμάτη, που δεν μπορούσα να ονειρευτώ ξεκινώντας να παίζω μπάσκετ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου”.

Δεν ήταν όμως μόνο η μπασκετική του καριέρα που μας έκανε να γνωρίζουμε τον Γιάννη Μπουρούση. Ο αθλητής είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Ψωμιάδη με την οποία μετρά πολλά χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 με πολιτικό γάμο, στο Δημαρχείο της Καρδίτσας. Η πρόταση γάμου έγινε το 2012 κι έπειτα από αρκετά χρόνια που ήταν μαζί. Ο αθλητής και η επιχειρηματίας, κόρη του εκλιπόντος, Μάκη Ψωμιάδη έχουν αποκτήσει τρεις κόρες.

Αν και έχουν επιλέξει από την αρχή της σχέσης τους να κρατούν χαμηλούς τόνους παρόλα αυτά μοιράζονται συχνά στους λογαριασμούς τους στο instagram τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ