Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματα, η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που γνώριζε εδώ και πάρα πολλά χρόνια την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά μίλησε με συγκίνηση για τη μάχη που έδωσε και τον θάνατό της.

«Είμαι συγκλονισμένη. Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Είμαι συγκλονισμένη. Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της.

Posted by Ντόρα Μπακογιάννη – Dora Bakoyannis on Monday, October 25, 2021

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά έρχεται μάλιστα, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάννη για τον καρκίνο και η συναισθηματική της φόρτιση είναι αναπόφευκτα μεγαλύτερη. Ωστόσο, μέσα από την ανάρτησή της η Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να αποχαιρετήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο, μια γυναίκα που έδωσε μια τόσο δύσκολη μάχη με αξιοπρέπεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ