Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι» με τον Γιώργο Καλλιακμάνη και τον Νίκο Συρίγο να έρχονται σε σύγκρουση για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους.

Ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής θεώρησε ότι δέχτηκε προσωπική επίθεση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το πλατό της εκπομπής.

«Με όλο τον σεβασμό να ξέρεις ότι αυτά που λες εγώ τα ακούω βερεσέ. Γιατί αυτά δεν έχουν καμία σημασία για τον πατέρα της κοπέλας, της Ελένης Τοπαλούδη, της Καρολάιν, δεν έχουν πια καμία σημασία. Κλαίτε όλοι πάνω από το χυμένο γάλα. Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών, η οργή της μάνας και του πατέρα που χάνει το παιδί του», του είπε ο Νίκος Συρίγος.

«Επειδή αναφέρεστε στον πληθυντικό. Ακούστε με. Προφανώς αναφέρεστε σε εμένα και δεν σας το επιτρέπω. Έκανα τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο στην ΕΛ.ΑΣ 30 χρόνια, το καταλάβατε; Δεν θα αναφέρεστε σε εμένα. Αν θέλετε να κάνετε τηλεθέαση δεν με ενδιαφέρει καν», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Δεν με ενδιαφέρει καν, τα παιδιά δεν γυρίζουν πίσω όσο και να φωνάζετε τώρα», είπε ο δημοσιογράφος, με τον κ. Καλλιακμάνη να ξεσπά: «Θέλετε να σας πω εγώ ότι στον τάφο μιας κοπέλας κάνετε νούμερα. Σας αρέσει αυτό; Εγώ δεν το λέω όμως, εσείς το λέτε για εμένα. Ξέρετε την πορεία μου;».

Η ένταση συνεχίστηκε με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να αποχωρεί έξαλλος από τον πλατό: «Είναι προσωπικό γιατί έχω δυο κορίτσια και μπαίνω στη θέση του πατέρα», είπε.

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου, ανέφερε: «Ήταν επιλογή του να αποχωρήσει, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε και με το ζόρι. Ξεκάθαρα εγώ σαν παρουσιάστρια της εκπομπής θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε περίπτωση που το πήρε προσωπικά.

Δεν είναι προσωπική επίθεση του Νίκου και θα μπω μπροστά για να τον καλύψω σε αυτό. Του ζητάμε συγγνώμη στο κομμάτι αυτό, η αναφορά του Νίκου αφορούσε το Σώμα. Εκτιμώ ότι ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που βγήκε από την πρώτη στιγμή με το σθένος, να κατηγορήσει το Σώμα για τις πράξεις του, απέναντι σε μια σφαγή μιας κοπέλας μπροστά στο ΑΤ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ