Μια ημέρα ιδιαίτερης βαρύτητας η σημερινή για τον Νίκο Χαρδαλιά που στην περίοδο της καραντίνας έμπαινε καθημερινά στα σπίτια μας ενημερώνοντάς μας, ως υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για την πορεία της πανδημίας -μαζί με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Από τη θέση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν ξεχνά να στείλει και πάλι το μήνυμά του. Ανήμερα της ημερομηνίας έναρξης της “Επιχείρησης Ελευθερία”, δηλαδή της εκστρατείας εμβολιασμού για το γενικό πληθυσμό της χώρας, εμβολιάστηκε η μικρή του κόρη, Δήμητρα.

«Σήμερα, στα πρώτα γενέθλια της Επιχείρησης Ελευθερία, η μικρή μας Δήμητρα, αποφασισμένη και χαμογελαστή, έβαλε το δικό της λιθαράκι, έκανε το δικό της βήμα ελευθερίας. Με εμπιστοσύνη στην επιστήμη εμβολιαζόμαστε & παίρνουμε πίσω τις ζωές μας!», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ενώ η ανάρτησή του συνοδευόταν και από μία φωτογραφία της μικρής του Δήμητρας από τη στιγμή του εμβολιασμού της.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι πατέρας δύο κοριτσιών. Η Δήμητρα είναι η μικρή του κόρη, καρπός του έρωτά του με τη νυν σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου. Έχει ακόμα μια 20χρονη κόρη την Ιωάννα, από τον πρώτο γάμο του με την Αργυρώ Μαστρανδρέου.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στην «Αυτοψία» είχε μιλήσει για την οικογένεια του: «Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια και είμαι πολύ περήφανος και με τις κόρες μου και για τη σύζυγο. Νομίζω όπως αν κάτι πραγματικά μου λείπει, είναι κάποιες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια. Μπορώ να πω πως εκεί είμαι μάλλον ο καλός της παρέας. Ξέρετε τι σχέση που έχουν οι κόρες με τους πατεράδες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ