Ο Έλληνας προπονητής Νικόλας Καρύδας βρίσκεται στο αυτοκίνητό του μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την Τουρκία. Μιλώντας στην «Super Κατερίνα» περιγράφει πώς βίωσε εκείνες τις στιγμές δηλώνοντας τυχερός που ζει.

«Από την πρώτη στιγμή του σεισμού είμαι καλά. Με δεδομένο ότι η πόλη που ζω έχει γύρο στα 320 θύματα, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό» τονίζει ο Έλληνας προπονητής που εργαζόταν τον τελευταίο 1,5 χρόνο σε τοπική ομάδα στην Τουρκία.

«Με βρήκε στο σπίτι ενώ κοιμόμουν. Όταν σηκώθηκα συνειδητοποίησα ότι ήταν ένας μεγάλος σεισμός αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να καταλάβεις την ένταση. Αν δηλαδή το πρόβλημα προέρχεται από την ένταση ή από την οικοδομή. Πίστεψα ότι θα διαρκέσει γύρω στα 30 δευτερόλεπτα αλλά είδα ότι συνεχίζεται και μέχρι να ντυθώ ένιωθα το κούνημα» περιγράφει. Από χθες τα ξημερώματα μέχρι σήμερα βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του.

«Το πρόβλημα δεν είναι πού θα μείνω. Θα μπορούσα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο. Κανένας όμως δεν ρισκάρει να μείνει σε έναν κλειστό χώρο» εξηγεί στην «Super Κατερίνα» ο Νικόλας Καρύδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ