Με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές στην Κιβωτό του κόσμου, το πρωί της Παρασκευής ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια νέα μαρτυρία μιας μητέρας που έχει μηνύσει δύο φορές τη δομή υποστηρίζοντας ότι τα τρία της παιδιά έχουν κακοποιηθεί κατά την παραμονή τους.

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε πως ο γιος της τής αποκάλυψε ότι τον χτυπούσαν και τον έκλειναν σε κλουβί χωρίς τροφή και νερό.

«Στο επισκεπτήριο που είχα πάει μου είπε ο μικρός μου γιος ”το βλέπεις αυτό το κλουβί; εκεί με έκλειναν τα βράδια γιατί μου έλεγαν ότι συμπεριφέρομαι για κλουβί και πρέπει να μείνω μέσα χωρίς νερό και χωρίς φαγητό”. Αυτό το έκαναν για τιμωρία.

Το κλείδωναν σε ένα πράσινο κλουβί που ακόμα υπάρχει στη δομή στον Βόλο. Από ότι μου αποκάλυψε ο μεγάλος μου γιος που τον βοηθούσε να βγει από το κλουβί ήταν πολλές ώρες μέσα.

Ζήτησα ευθύνες και φυσικά τα αρνήθηκαν όλα. Μου ζήτησε ο γιος μου να μην κάνω μήνυση γιατί θα του κάνουν τη ζωή κόλαση. Ο κύριος … ήταν παιδαγωγός και είχε χτυπήσει και το δικό μου το παιδί. Φυσικά τον έχουν διώξει τώρα. Μου περιγράφει ο γιος μου με λεπτομέρειες ότι του έδινε μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο.

Αυτός ο παιδαγωγός τον είχε πετάξει στη θάλασσα και προσπάθησε να με πνίξει. Εκείνο το διάστημα που χτυπήθηκαν τα παιδιά ήταν εκεί και ο παππάς. Όταν πήγε ο γιος μου και του μίλησε τότε το μόνο που έκανε ο παππάς ήταν να τον πάρει και να τον μεταφέρει στην Αθήνα», αποκάλυψε αποκλειστικά η μητέρα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ