Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών οδήγησαν το απόγευμα της Τετάρτης στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Τις επόμενες ημέρες, όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για την ιστορία που συγκλονίζει τους τελευταίους μήνες το πανελλήνιο και έχει περάσει και από τις έρευνες της ομάδας της Αγγελικής Νικολούλη. Το νέο τρέιλερ της εκπομπής της μάλιστα είναι ανατριχιαστικό. Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας και στο τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη, της οποίας η έρευνα έδειξε πολλά.

Η έμπειρη δημοσιογράφος, που φαίνεται πως γνώριζε πράγματα που δεν μπορούσε να αποκαλύψει, θα μας παρουσιάσει την ερχόμενη Παρασκευή στο «Φως στο τούνελ» περισσότερα στοιχεία τόσο από την έρευνα που έκανε η εκπομπή όσο και από τις συνομιλίες που η ίδια είχε με τη μητέρα των τριών κοριτσιών.

Την ώρα που έγινε γνωστή η σύλληψη της Ρούλας, η Αγγελική Νικολούλη ανέβασε στο Instagram της ένα βίντεο με την μητέρα να απευθύνεται σε ένα από τα παιδιά της. Ήταν μια γεύση από όσα θα δούμε στο επόμενο «Φως στο τούνελ» την Παρασκευή, στις 23:20 στο Mega.

Ακολούθησε ένα ακόμη ανατριχιαστικό video για την εκπομπή της Παρασκευής, όπου αναμένεται να γίνουν και άλλες αποκαλύψεις.

Με αφορμή αυτό, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στην έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη που φαίνεται ότι πράγματι γνώριζε πολλά. «Αχ ρε Αγγελική Νικολούλη. Άλλο ένα οδυνηρό παράσημο στο πέτο σου», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Η αντίδραση που είχε η Ναταλία Γερμανού μετά το τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ