Δύσκολες ώρες για όλη την Ελλάδα καθώς η πύρινη λαίλαπα και τα πολλαπλά μέτωπα της φωτιάς σε όλη τη χώρα έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές. Σπίτια εκκενώθηκαν, περιουσίες χάθηκαν, κατοικίες τυλίχθηκαν στις φλόγες και από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει θύματα.

Μεταξύ των θυμάτων που είδαν τις περιουσίες και τους κόπους χρόνων να χάνονται ήταν και η γνωστή τηλεκριτικός, Νάνσυ Νικολαΐδου. Η ίδια έχασε το σπίτι της στη φωτιά.

«Χάθηκαν όλα» ανέφερε μεταξύ άλλων η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook.

Η Νάνσυ Νικολαΐδου είχε ενημέρωσε νωρίτερα χθες ότι μαζί με την οικογένειά της είχαν εγκαταλείψει το σπίτι τους στη Δροσοπηγή, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και αγωνιούσαν για την τύχη του.

«Σας ευχαριστούμε πολυ για το ενδιαφέρον! Είμαστε όλοι καλά… Όσο δηλαδή, μπορούμε να είμαστε… Μας έχει κυριεύσει η αγωνία, ο φόβος, η ανασφάλεια… Έχουμε ακολουθήσει τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας. Έχουμε μαζέψει κάποια πράγματα κι έχουμε φυγει… Δυστυχώς δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το σπίτι μας! Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά… Όχι μόνο για μας και για το δικό μας σπίτι… Για τα σπίτια και τις περιουσίες όλου του κόσμου!», είχε αναφέρει η γνωστή τηλεκριτικός λίγο πριν να τυλιχθεί το σπίτι της στις φλόγες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ