Στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου παρενέβη η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου έπειτα από τα όσα μετέφερε μάρτυρας στο Live News. Η Ελένη Λεγάτου θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα από τα πράγματα που ακούστηκαν στον αέρα, όπως ότι η ίδια γνώριζε τη σπιτονοικοκυρά μέσω της εργασίας της στον Δήμο, αρνούμενη κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Αναφορικά με την καταγγελία κακοποίησης της Τζωρτζίνας η ίδια αναφέρει ότι το παιδί είχε βρεθεί μελανιασμένο σε συγγενικό σπίτι.

«Αυτές οι ανακρίβειες και αυτά τα ψέματα πώς μπορείτε και τα βγάζετε στον αέρα; Θα μου φέρεται μπροστά μου την κυρία Ασημακοπούλου και να γυρίσει η μάρτυρας να δείξει το πρόσωπό της. Είμαι στον Δήμο από το 2000. Η κυρία Ασημακοπούλου λέει από το 2012. Δεύτερον, ήμουν στο «Κατ’ οίκον υποστήριξη» με κοινωνικό λειτουργό και με νοσηλεύτρια. Μετά από μεγάλο ατύχημα – που έλεγε ότι παίρνω αναρρωτικές άδειες – γιατί είναι χρόνια η πάθησή μου. Πήρα την άνευ αποδοχών γιατί ξεπέρασα τους μήνες», ανέφερε αρχικά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου.

Η ίδια θέλησε να διευκρινίσει ότι δεν γνώριζε τη σπιτονοικοκυρά της Ρούλας από αυτή τη δουλειά και πως η γνωριμία έγινε από τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος εργαζόταν σε ντελίβερι και της πήγαινε φαγητό. «Έχει τα αρχεία η κοινωνική λειτουργός. Ποτέ δεν είχα πάει», ανέφερε συγκεκριμένα και πρόσθεσε: «Ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ και λέτε τέτοια ψέματα».

«Το ίδιο μου το παιδί πήρε το παιδί της που είχε αφήσει κάπου σε συγγενικό πρόσωπο και το πήρε μελανιασμένο. Πάει στο Καραμανδάνειο, το εξετάζουν οι γιατροί αυτό έγινε δύο φορές από το ίδιο πρόσωπο. Η Ρούλα δεν έχει ανάμειξη για αυτό. Υπάρχουν ημερομηνίες στο Καραμανδάνειο. Από άγαρμπα πιασίματα. Δεν το έκαναν εγώ όποιος το έκανε ξέρει πως το έκανε. Είχε ενημερώσει και τον κύριο Γιαννόπουλο. Η καταγγελία δεν ήταν από εμάς. Ήταν από πρώην κοπέλα που ο Μάνος είχε σχέση. Την πρώτη φορά ήταν με μώλωπες και τη δεύτερη σας είπα ότι είναι γραμμένο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Λεγάτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ