Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια όπου δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, ο πατέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν δέχθηκε μήνυση από την οικογένεια της σπιτονοικοκυράς του.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» κατατέθηκε μήνυση κατά του πατέρα των κοριτσιών. «Ο εντολέας μου ζητά να μάθει τα αίτια του θανάτου της σπιτονοικοκυράς, διότι η κυρία Πισπιρίγκου είπε ότι η θανούσα πέθανε από καρκίνο, αλλά εκείνη κατέληξε από παθολογικά αίτια. Δεν μπορεί το ζευγάρι Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη να λέει άλλα τη μία ώρα, άλλα την άλλη. Θα πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας. Ο θάνατός της δηλώθηκε μια μέρα μετά», ανέφερε ο δικηγόρος.

Ταυτόχρονα, σήμερα και πάλι πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ο Μάνος Δασκαλάκης. Σήμερα θα καταθέσει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Ο ίδιος δεν έκανε καμία δήλωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ