Η ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου έχει συγκινήσει το πανελλήνιο. Πολλές γυναίκες στάθηκαν στο πλευρό της άτυχης γυναίκας που είδε την ζωή της να αλλάζει ριζικά μετά την επίθεση που δέχτηλε με το βιτριόλι. Λίγες ώρες πριν από τη δική, η Μίνα Αρναούτη θέλησε με μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook να στείλει μήνυμα συμπαράστασης. Θυμήθηκε μάλιστα τις δικές της δύσκολες στιγμές μετά το τροχαίο δυστήχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και προκάλεσε στην ίδια σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Πόσο το νιώθω αυτό το κορίτσι… Στην αρχή όταν όλοι γύρω σου λένε ότι είσαι τυχερή που ζεις δεν το καταλαβαίνεις. Βλέπεις τι έχεις πάθει, θυμώνεις, κλαις και διαμαρτύρεσαι… Όταν όμως σταδιακά και αργά ίσως συνειδητοποιήσεις από πόσες λοιμώξεις, μικρόβια, λειτουργικά ζητήματα και απώλειες γλίτωσες τότε μόνο αισθάνεσαι τυχερή», σημειώνει η Μίνα Αρναούτη. «Αλλά όχι ευχαριστημένη. Ευχαριστημένη είσαι μόνο αν γύριζε ο χρόνος πίσω. Δεν υπάρχει κανένα αντάλλαγμα και καμία χρηματική αξία που να αντισταθμίζει τον πόνο, τους φόβους, τον τρόμο, την αγωνία και τη νέα πραγματικότητα που βλέπεις να έρχεται…»

Οι δικές της στιγμές στην εντατική

«Μου έλεγαν οι γιατροί “Έφαγες τον γάιδαρο… στην ουρά έμεινες”! Ένιωθα αυτό ήταν… σε έναν μήνα θα βγω. Δεν ήξερα, δεν καταλάβαινα το πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα. Η ουρά ήταν 4 χρόνια και ακόμα δεν έχει τελειώσει. Φανταστείτε ότι είχα φάει τον γάιδαρο 1,5 μήνα. Ο γάιδαρος είναι να κερδίσεις τη ζωή σου πίσω! Αλλά και πάλι με τόσα χειρουργεία που ακολουθούν βρίσκεσαι σε κίνδυνο κάθε φορά, μπορεί να χρειαστεί να ξαναφας το γάιδαρο!»

Το μήνυμά της για τη δίκη

«Εύχομαι αύριο να καταφέρει να παραμείνει ψύχραιμη και γενναία απέναντι στην αδικία!», έγραψε κλείνοντας το κείμενό της η Μίνα Αρναούτη αναφερόμενη στην απόφαση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να παραστεί στη δική.

Ποσο το νιωθω αυτο το κοριτσι.. Στην αρχη οταν ολοι γυρω σου λενε οτι εισαι τυχερη που ζεις δεν το καταλαβαινεις….

Posted by Mina Arnaouti on Tuesday, September 14, 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ