H Mαρία Τσάλλα ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Είχε ένα κατάστημα χειροτεχνίας και είδη πλεξίματος στο Παγκράτι με το όνομα Galazio.Eξυπηρετούσε με κέφι τους πελάτες της, ήταν αγαπητή σε όλους και δεν κρυβόταν από κανέναν. Για να προωθήσει το κατάστημά της είχε φτιάξει και έναν όμορφο λογαρισμό στο instagram.

Η Μαρία Τσάλλα αγαπούσε την φωτογραφία. Ήταν ερασιτέχνης φωτογράφος με δικό της site που έδειχνε τη δουλειά της και μάλιστα είχε λάβει μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς. Η 32χρονη Μαρία Τσάλλα, όμως δεν ήταν αυτή που έλεγε. Ήταν η 35χρονη Ρωσίδα Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα, η οποία ήρθε στην Ελλάδα το 2018, ως παιδί Ελλήνων ομογενών. Έκανε μάλιστα και σχέση με κάποιον Έλληνα. Η Μαρία Τσάλλα ήταν κατάσκοπος.

Την ανακάλυψε η ΕΥΠ τον περασμένο Ιανουάριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε, η Ιρίνα που διέφυγε, ανήκε σε μια κατηγορία κατασκόπων που ονομάζονται «illegals».

Δείτε φωτογραφίες της Ρώσου κατασκόπου η ιστορία της οποίας θα μπορούσε να ήταν μια κατασκοπευτική ταινία δράσης που θα έσπαγε τα ταμεία! Όπως θα διαπιστώσετε στις περισσότερες φωτογραφίες, η «Μαρία Τσάλλα» κρύβει με κάποιο τρόπο το πρόσωπό της… Eίτε με ένα καπέλο, είτε με τον αγαπημένο της γάτο που πρωταγωνιστεί στα προσωπικά της social media, είτε με τα… πλεκτά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ