Στο Πρωτοδικείο Αθηνών ξεκινάει σήμερα η δίκη ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη για την υπόθεση βιαιοπραγίας η οποία έλαβε χώρα το 2018. Όπως έγινε γνωστό η Σοφία Παυλίδου κατηγορεί τον Μάνο Παπαγιάνη για απλή σωματική βλάβη, ενώ εκείνος περνά στην αντεπίθεση και την κατηγορεί για σοβαρή σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης η Άννα Ζηρδέλη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», οι μάρτυρες υπεράσπισης από την πλευρά της ηθοποιού είναι: ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Κάτια Νικολαΐδου και η Ρέα Τουτουντζή. Από την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη δεν έχει δηλωθεί ακόμη κάποιος μάρτυρας.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής, ωστόσο, ανέφερε αρχικά ότι θα ζητηθεί αναβολή της δίκης για λόγους υγείας από το οικογενειακό περιβάλλον του ηθοποιού.

Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα στο Πρωτοδικείο Αθηνών έφθασαν μαζί η Σοφία Παυλίδου, η Κόνυ Μεταξά, η Ρέα Τουτουνζή και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ωστόσο, κανείς από τους τέσσερις δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη.

Μετά την αναβολή της δίκης όμως, η Σοφία Παυλίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Ο κύριος Μάνος Παπαγιάννης για δυο χρόνια γυρίζει σε όλα τα κανάλια για να βρει το δίκιο του και τώρα που τον κάλεσε η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν είναι εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ