Η δίκη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας έχει ξεκινήσει και η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στο εδώλιο της κατηγορουμένης ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ο πρώτος που κλήθηκε να καταθέσει.

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στα ανώνυμα τηλεφωνήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού από την εκπομπή T live, όπου με αλλοιωμένη φωνή κατηγορούσε τον Μάνο Δασκαλάκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Όταν ξεκίνησε η υπόθεση να αναπαράγεται στα κανάλια, η κατηγορούμενη ήταν συνεχώς στα τηλέφωνα κι έψαχνε να βρει απαντήσεις μέσω του δημοσιογράφου Γιώργου Σόμπολου και ρωτούσε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα, αν εκείνος έχει μάθει κάτι για τα αποτελέσματα.

Εκείνη την περίοδο όσο εγώ την στήριζα ένα τηλεφώνημα προς τη Γιώτα Κηπουρού, τη δημοσιογράφο του Alpha, όπου κάλεσε και έλεγε “ψάξτε να βρείτε την αιτία που πέθανε το παιδί του Μάνου στην Αθήνα”. Ο συγκεκριμένος αριθμός ήταν στο όνομά μου και είχα πρόσβαση εγώ στον λογαριασμό», δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του

«Τι εννοείτε ότι η κατηγορούμενη είπε σε δημοσιογράφο αυτό; Ήταν ενοχοποιητικό για εσάς αυτό;» ρώτησε η εισαγγελέας με τον ίδιο να απαντάει «Δεν ξέρω. Μήπως για να αποπροσανατολίσει κάτι;».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ