Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν το ένα μετά το άλλο στην υπόθεση της Πάτρας στην συνέντευξή του στην Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αναφέρεται αναλυτικά στην κόρη του Τζωρτζίνα, αλλά και στον χωρισμό του από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.
«Η Τζωρτζίνα ήταν πανέξυπνη, ένα παιδί που δεν μπορώ να το περιγράψω. Από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε ήταν προσκολλημένη πάνω μου», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης. Τότε, η Αγγελική Νικολούλη τον ρώτησα αν αυτό «δεν άρεσε στη μητέρα της και ήθελε να το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή εναντίον;». Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε: «Δεν ξέρω. Όταν πήγε στο νοσοκομείο η Μαλένα, η Τζωρτζίνα ήταν στη μητέρα μου. Ήταν πολύ μικρή, δεν ανέφερε το παραμικρό για την αδελφή της».

Επιπλέον ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε: «Η Τζωρτζίνα ήταν 8 χρονών και εάν ήταν απόπειρα ασφυξίας ή το οτιδήποτε, θα μπορούσε να αντιδράσει. Δεν μπορώ να διανοηθώ το τι έχει γίνει εκείνη την ημέρα.»

Αναφορικά με την κεταμίνη που φαίνεται να έχει προκαλέσει τον θάνατο της 9χρονης, αλλά και τον τρόπο προμήθειάς της, ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκαθάρισε ότι εκείνος και ο πατέρας του δεν θα μπορούσαν να έχουν σχέση. «Δεν μπορεί να μας περάσει από το μυαλό για το πώς θα μπορούσε να την προμηθεύτηκε. Θα ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους για τα όσα λέγονται για τη φαρμακαποθήκη, που εργάζεται ο πατέρας μου. Κανείς από την οικογένεια της Ρούλας δεν ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, οπότε δε θα μπορούσε να την έχει αποκτήσει από εκεί.»

Τέλος, ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και στον χωρισμό τους. «Από την Τζωρτζίνα και μετά αποφασίζουμε να είμαστε μαζί για το παιδί και να δώσουμε τα πάντα για εκείνη. Θέλαμε να ζει μία φυσιολογική ζωή σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χωρίσαμε από την ημέρα που η Τζωρτζίνα απεβίωσε. Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα. Που να μου περάσει από το μυαλό ότι γίνονται τέτοια πράγματα. Αγγελική δεν είναι εύκολο», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ