Νεκρός ο γιος της γνωστής τηλεοπτικής μαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου. Την είδηση επιβεβαίωσε η μητέρα του 43χρονου, Μαίρη Παναγάκου, που έγραψε σε μήνυμά της στο Facebook:

«Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια, καλό ταξίδι αγάπη μου σε έναν κόσμο καλύτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στον Θεό που λάτρευες. Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου, Ντένη μου, ποιον θα αγκαλιάζω, ποιον θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει, ποιος θα μου λύνει όλα τα προβλήματα, ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου;», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ο θάνατός του 43χρονου άντρα, γιου της Μαίρης Παναγάκου οφείλεται σε αυτοκτονία.

Συγγενικά του πρόσωπα τον βρήκαν σε μια λίμνη αίματος. Ο 43χρονος μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο 43χρονος κατέληξε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας.

Από από την οικογένεια του αυτόχειρα γίνεται λόγος για διαμάχες με συγχωριανούς του, κάτι που επισήμανε και η δικηγόρος της Μαίρης Παναγάκου, Τασούλα Τσιφιλιτάκου στη «Super Κατερίνα».

«Γνώριζα τι περνούσε. Δεν αποτελεί μυστήριο. Είχε κουραστεί από έναν “πόλεμο” από συγχωριανούς του. Ήταν ένας άνθρωπος που πρόσφερε σπουδαίο έργο στο χωριό. Όποιος κάνει έργο, δημιουργεί και αντιπάθειες. Υπήρχε μια μακρόχρονη διαμάχη και αντιδικίες για διάφορα θέματα. Ήταν πολύ πιεσμένος», ανέφερε μεταξύ άλλων η δικηγόρος της Μαίρης Παναγάκου, Τασούλα Τσιφιλιτάκου.

Η τελευταία ανάρτησή του γιου της Μαίρης Παναγάκου στο Facebook ανέφερε: «7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις… Άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και το προκαλέσατε αυτά είναι απλά για να γελάω μαζί σας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ