Είκοσι περίπου ημέρες έχουν περάσει από τον τραγικό χαμό του Mad Clip και η οικογένεια του αναζητούσε τον σταυρό και το κινητό του τηλέφωνο, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Οι συγγενείς του Mad Clip από νωρίς είχαν γνωστοποιήσει ότι έλειπαν τα συγκεκριμένα αντικείμενα αξίας. Η αλήθεια ήρθε στο φως και τόσο το κινητό όσο και ο σταυρός, βρέθηκαν στα συντρίμμια του οχήματος που οδηγούσε ο γνωστός τράπερ.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Παναγιώτης Μαδιάς, μιλώντας στην εκπομπή «TLIVE» ανέφερε πως βρέθηκαν αυτά τα δύο αντικείμενα, μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο. Είπε επίσης ότι ο σταυρός «βρέθηκε βαθιά μέσα στα συντρίμμια, εντός του ζωτικού χώρου της καμπίνας ανάμεσα σε σίδερα και πλαστικά θραύσματα. Ψάχνοντας βρήκαμε δύο σταυρούς μικρότερης σημασίας και έναν μεγάλο που πιθανολογώ ότι είναι ο ζητούμενος. Τα παραδώσαμε στους αστυνομικούς, θα πάνε να τα παραλάβουν (οι συγγενείς)».

Δείτε το βίντεο:

«Ακόμα και προστατευτική στολή να φορούσαν δε θα επιβίωνε κανείς», δηλώνει ο πραγματογνώμονας για τις συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό ατύχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ