Απαντήσεις σε σχέση με το θανατηφόρο τροχαίο που είχε ο Mad Clip επιχειρούν να δώσουν οι αρχές. Ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς μίλησε για όλα όσα διαπίστωσε κατά τον έλεγχο του έκανε. Ο ίδιος βάζει τέλος στα σενάριο περί εμποδίου ή κόντρας με άλλο όχημα και όπως λέει, ο διάσημος τράπερ φαίνεται να πάτησε για ανεξήγητους λόγους φρένο, πριν το μοιραίο δυστύχημα. Το όχημα φέρεται να κινείτο περί τα 150 χλμ.

«Λόγω της φερόμενης υπερβολικής ταχύτητας η Porsche πάνω στην καμπύλη της δεξιάς στροφής έπρεπε να φύγει δεξιόστροφα, με τον κώλο δεξιά. Αντίθετα, όμως μόλις ολοκλήρωσε το καμπυλόγραμμο τόξο της στροφής, το αυτοκίνητο, όλως παραδόξως, έφυγε μπροστά και διαγώνια προς τα αριστερά, αριστερόστροφα. Αυτό είναι το παράξενο της υπόθεσης», υποστήριξε ο κ. Μαδιάς.

«Για να κινηθεί έτσι το αυτοκίνητο και να εκτραπεί με αυτό το μηχανισμό που εξετράπη, ένα μπορεί να πάει στο μυαλό μου, ότι πάτησε για ανεξήγητους λόγους φρένο χωρίς να υπάρχει κανένα άλλο εμπόδιο, ούτε το Audi, ούτε κανένα άλλο όχημα», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ