Στη θλίψη βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος αλλά και οι φανς του τράπερ Mad Clip μετά τον χαμό του. Ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος – όπως ήταν το πραγματικό του όνομα- σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, όπου το αυτοκίνητο του Mad Clip προσέκρουσε σε μια κολόνα. Μάλιστα οι άνδρες της Πυροσβεστικής χρειάσθηκαν δυο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

Στη διαχωριστική νησίδα όπου έγινε το τροχαίο περνάει από το πρωί κόσμος και αφήνει λουλούδια. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Τάμτα με τον σύντροφό της και συνιδρυτή της Panik Records, Πάρι Κασιδόκωστας. Συντετριμμένοι από την απώλεια του φίλου τους, άφησαν ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια και έφυγαν, όπως είδαμε σε video που δημοσίευσε το protothema.gr.

Χθες το βράδυ μάλιστα στο σημείο βρέθηκε πολύς κόσμος που άφησε λουλούδια και κεριά ως φόρο τιμής στη μνήμη του Mad Clip.

Ο Χάρης Σιανίδης, μάλιστα ανέβασε στο Instagram Story του ένα video με το πλήθος κόσμου που βρισκόταν τα ξημερώματα της Παρασυκευής στο σημείο που σκοτώθηκε ο Mad Clip.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ