Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο γνωστός τράπερ, Mad Clip. Ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος -όπως ήταν το πραγματικό του όνομα- έφυγε από τη ζωή μετά από θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που είχε στη Βουλιαγμένη, και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αθηνάς και Φανερωμένης.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Mad Clip είχε βρεθεί μαζί με άλλα «αστέρια» της Panik, στον γάμο του φίλου και συνεργάτη τους Γιώργου Μπενιουδάκη με τη Λία Παπαδοπούλου PR manager της Panik. Εκεί μάλιστα έκανε και την τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή τραγουδώντας για τους νεόνυμφους φίλους του μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.

Ο φωτογραφικός φακός του okmag.gr βρισκόταν στον γάμο και απαθανάτισε τον Mad Clip με την Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή στην τελευταία τους εμφάνιση στο Island της Βάρκιζας.

Τραγική ειρωνία της μοίρας, είναι ότι ο Mad Clip και η Ελένη Φουρέιρα είχαν πρωγραμματίσει να εμφανιστούν μαζί και στη μεγάλη συναυλία της Amita Motion για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας που θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε κάνει μάλιστα και μια ανάρτηση για την επικείμενη μουσική συνάντησή τους στο Instagram Story της, το οποίο «κατέβηκε» λίγο μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Mad Clip.

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ