Την τελευταία του πνοή άφησε μετά από ένα θανατηφόρο τροχαίο ο γνωστός τράπερ Mad Clip. Ο Mad Clip είχε βρεθεί χθες βράδυ στον γάμο φιλικού ζευγαριού στη Βάρκιζα και επιστρέφοντας στο σπίτι του, το όχημά του προσέκρουσε σε κολώνα σε κεντρικό σημείο της Βουλιαγμένης.

Ο Mad Clip μετά από δυο ώρες που χρειάστηκαν για να απεγλωβιστεί από το όχημά του από τους άνδρες της Πυροσβεστικής, ανσύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε και στα τραύματά του.

Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει τον άδικο χαμό του 34χρονου Πίτερ Αναστασόπουλου, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα.

Ο Mad Clip λίγους μήνες πριν από τον θανατό του, τον Νοέμβρη του 2020 είχε κάνει μια guest εμφάνιση στο J2US και είχε «τρελάνει» τον Νίκο Κοκλώνη με τις ατάκες του επί σκηνής.

Εκεί μάλιστα είχε μιλήσει και με λόγια αγάπης για την σύντροφό του, την Αρετή που ήταν μαζί του πολύ πριν να ξεκινήσει την καριέρα του στην τραπ μουσική σκηνή.

Ο Νίκος Κοκλώνης, μάλιστα, πριν από λίγη ώρα έκανε και μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram Story του για τον άδικο χαμό του γνωστού τράπερ. «Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου. Τόσο άδικο αυτό το πρόωρο αντίο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ