Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός χώρος μετά τον θάνατο του Mad Clip. Ο 34χρονος τράπερ σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης επιστρέφοντας από τον γάμο φιλικού ζευγαριού όπου βρέθηκε μαζί με πολλούς ακόμη καλλιτέχνες και τραγουδιστές.

Ο ίδιος ανέβηκε, μάλιστα, για τελευταία φορά στη σκηνή και τραγούδησε με την Ελένη Φουρέιρα για τους νεόνυμφους φίλους τους, Γιώργο Μπενιουδάκη και τη Λία Παπαδοπούλου PR manager της Panik που παντρεύτηκαν χθες.

Συγκλονισμένη η Ελένη Φουρέιρα αποχαρέτησε τον Mad Clip -με τον οποίο είχε μάλιστα και προγραμματισμένη εμφάνιση στη συναυλία της Amita Motion σε λίγες μέρες- βάζοντας μαύρο στο Instagram Story της.

Μαύρο έβαλε και η Josephine, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Mad Clip στο τραγούδι «Φήμη». Η νεαρή τραγουδίστρια δημοσίευσε και ένα video με τον γνωστό τράπερ δηλώνοντας πως «η καρδιά της πληγώθηκε» μετά τον θάνατό του.

Συντετριμμένη και η Τάμτα που αποχαιρέτησε τον Mad Clip με ένα συγκινητικό κείμενο: «Δεν είναι δυνατόν… Πριν από λίγες ώρες μας έλεγες για τα σχέδιά σου… Πώς τα άλλαξες έτσι στον δρόμο; Καλό παράδεισο Πήτερ».

Ο θάνατος του Mad Clip, όμως, σόκαρε και όλον τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Ήσουν πάντα με το χαμόγελο και ετσι θα σε θυμάμαι», έγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Tα είπαμε στην τελευταία μας βόλτα με το εργαλείο σου όποτε δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ειμαι περήφανος που ήσουν φίλος μου, να μας προσέχεις από έκει πάνω. Εις το επανιδείν παλιόφιλε», έγραψε ο Mente Fuerte.

«Φιλαράκο δυο κουβέντες ανταλλάξαμε και μαζί με το στυλ της μουσικής σου φάνηκε τι παλικάρι ήσουν.
Καλό σου ταξίδι αγόρι μου.», έγραψε ο Χρήστος Δάντης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ