Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας.

Ο φύλακας που βρισκόταν στο κτήριο, ανέφερε ότι δύο κουκουλοφόροι μπήκαν στη δισκογραφική, αφού πρώτα τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να ψάχνουν στους ορόφου. Οι δράστες εντόπισαν στον 3ο όροφο, δύο χρηματοκιβώτια τα οποία άρπαξαν και έφυγαν.

Ο φύλακας ειδοποίησε την αστυνομία. Οι Αρχές εξετάζουν αν υπήρχαν κάμερες που κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα» οι άνθρωποι της εταιρείας επιβεβαίωσαν το περιστατικό.

Λίγα λεπτά μετά την είδηση της ληστείας έγινε γνωστό ότι τραυματίστηκε και ένας συνεργάτης της εταιρείας. Η εκπομπή Happy Day ανέφερε ότι ένας γνωστός συνθέτης βρισκόταν στο στούντιο και τραυματίστηκε. Οι κουκουλοφόροι τον βρήκαν τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον χτύπησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, ο συνθέτης βρίσκεται εκτός κινδύνου και είναι στο σπίτι του. Τόσο ο ίδιος όσο και ο φύλακας του κτηρίου έχουν υποστεί ένα σοκ, καθώς οι ληστές τους ακινητοποίησαν για να μπορέσουν να δράσουν ανενόχλητοι.

Αυτήν τη στιγμή, στα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της Panik Records βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και η σήμανση για να συλλέξουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ