Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τα videos που ανέβασε ο γνωστός τράπερ Light από έξοδό του σε κλαμπ. Σύμφωνα με τα βίντεο που αποκάλυψε το protothema.gr ο ίδιος φαινόταν να διασκεδάζει έχοντας τρία όπλα στο παντελόνι του – το ένα μάλιστα από αυτά έφερε τη σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. Η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνα.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το protothema.gr. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τραγουδιστή Light σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Τρίτης και την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 26χρονος ανέβασε προχθές το υλικό στα stories του Instagram. Ανάμεσα στα βίντεο ανέβασε και το συγκεκριμένο όπου διακρίνονται περασμένα στο παντελόνι του, τρία όπλα. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του Light, δεν βρέθηκαν τα όπλα τα οποία φαίνονται στο βίντεο.  Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται αν ο μουσικός έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνες σε διάφορα σημεία για τον εντοπισμό του οπλισμού, ενώ από τη ΓΑΔΑ έχουν περάσει για εξέταση πολλά άτομα που σχετίζονται με τον τράπερ.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα όπλα ήταν ψεύτικα και χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες βίντεο κλιπ στο Γκάζι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ