Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την έκπληξη και αποδέχτηκε την πρόσκληση της γνωστής youtuber Νεφέλη Μεγκ παραχωρόντας μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα.

Η κουβέντα τους ξεκίνησε με ερώτηση της Νεφέλης σε σχέση με τον ρόλο που παίζει το επίθετο στην πολιτική.

«Καταρχάς θα έλεγα ότι οι περισσότεροι δεν προέρχονται από “τζάκι” καθώς ο αριθμός των πολιτικών οικογενειών εκ των πραγμάτων είναι πολύ μικρός σε σχέση με αυτούς οι οποίοι ενδεχομένως να θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική.

Όμως, η αλήθεια είναι ότι όταν προέρχεσαι από μία πολιτική οικογένεια ξεκινάς από μία θέση πλεονεκτήματος αν θέλεις να μπεις στην πολιτική, γιατί έχεις μεγάλη αναγνωρισιμότητα ονόματος και αυτό σε μία πρώτη εκλογή σίγουρα παίζει τον ρόλο του.

Εμένα με βοήθησε πολύ όταν πρωτοπολιτεύτηκα, το 2004, είχα εκλεγεί πρώτος τότε στη Β’ Αθηνών και πιστεύω ότι το όνομά μου σίγουρα έπαιξε κάποιο σημαντικό ρόλο. Από εκεί και πέρα, βέβαια, τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν».

Στη συνέντευξη που κράτησε περίπου 1 ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τα ΜΜΜ, τις απεργίες, τα Τέμπη αλλά και τις επερχόμενες εκλογές.

«Αναπαράγεις κάποια fake news»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα μητρώα στελεχών του με τους δυο τους να έρχονται σε μια μικρή αντιπαράθεση.

Κ.Μ: Φαντάζομαι ότι όλοι συμφωνούν ότι ο κάθε Υπουργός πρέπει να μπορεί να έχει έναν συγκεκριμένο αριθμό συνεργατών για να μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Μικρό, διότι πρέπει πρωτίστως να διοικεί με τη δημόσια διοίκηση και με το Υπουργείο του οποίου προΐσταται, πάντα χρειάζεται όμως ένας αριθμός συνεργατών για να μπορεί ο κάθε Υπουργός να μπορεί να συμπληρώνει, αν θέλεις, τη δημόσια διοίκηση με μία ομάδα ανθρώπων που να είναι αποκλειστικά της δικής του επιλογής.

Παντού γίνεται αυτό, μην κοροϊδευόμαστε.

Ν.Μ: Εγώ συμφωνώ, αλλά γιατί αυξήθηκαν τόσο πολύ;

Κ.Μ: Μα δεν αυξήθηκαν τόσο πολύ.

Ν.Μ: Μα γιατί; Αφού από το μητρώο τα βρήκα τα νούμερα.

Κ.Μ: Από πού το βρήκες το μητρώο; Τώρα δεν θα μπούμε, εγώ δεν έχω τα στοιχεία εύκαιρα, αλλά φοβάμαι ότι εδώ αναπαράγεις κάτι….

Ν.Μ: Δεν είναι, δεν θα το έκανα αυτό.

Κ.Μ: Εδώ για πρώτη φορά πιστεύω ότι αναπαράγεις κάποια fake news τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δείτε το βίντεο από το 12:15:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ