Για τρίτη μέρα καίει τα πάντα στο πέρασμά της η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες και από το μεσημέρι του Σαββάτου εκκενώνονται οικισμοί της, με την αστυνομία να βοηθά τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Η Σοφία Κουρτίδου για μια ακόμη φορά επικοινωνεί τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην Αλεξανδρούπολη.

«Τρίτη μέρα καιγόμαστε. Φυσάει τόσο δυνατά που δεν υπάρχει σταματημός. Και δεν είναι μόνο ένα μέτωπο. Είναι λες και μας καίει περιμετρικά. Αυτός ο ήλιος που βλέπουμε τρεις μέρες τώρα. Σαν να είμαστε στην κόλαση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα video με το δάσος που έχει γίνει κρανίου τόπος μετά τη φωτιά. «Για να καταλάβετε το μέγεθος της φωτιάς. Η φωτιά ξεκίνησε πίσω από αυτά τα δέντρα που είναι το σπίτι της γιαγιάς μου. Έκαψε περιμετρικά μια μεγάλη έκταση που βρίσκεται στη βιομηχανβική περιοχή. Τώρα βρίσκεται στο χωριό του πατέρα μου που είναι 22 χιλίομετρα μακριά από εδώ που βρισκόμαστε. Και έχει ξεκινήσει και φωτιά στο δάσος της Δαδιάς».

Διαβάτε επίσης:

Πηγή Δεβετζή: Προσεύχεται για τη δύσκολη νύχτα στην Αλεξανδρούπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ