Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Ουκρανή Βικτώρια Σοκάλτσουκ. Η κοπέλα ζει και εργάζεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αλλά μέλη της οικογένειάς της ζουν στην Ουκρανία. Η κραυγή αγωνίας από την Ουκρανή κάτοικο της Ελλάδας δείχνει το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση στην εμπόλεμη ζώνη.

«Η πεθερά μου ζει στην Ουκρανία, όπως και η γιαγιά μου που είναι μεγάλη σε ηλικία. Η κατάσταση στο Κίεβο είναι πολύ δύσκολη. Είμαι πολύ αγχωμένη και στενοχωρημένη. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Δεν την περίμενε κανείς. Αυτήν τη στιγμή συγκεντρώνονται στο Κίεβο και ψάχνουν για τρόπο διαφυγής. Δεν μπορούν να περάσουν. Φοβούνται ότι θα γίνουν και νέοι βομβαρδισμοί», ανέφερε αρχικά η Ουκρανή Βικτώρια.

Και συνέχισε: «Η επικοινωνία μαζί τους είναι αρκετά δύσκολη. Ψάχνουμε πως να τους φέρουμε εδώ. Είναι πολλές γυναίκες με τα παιδιά και δεν ξέρουν τι να κάνουν και πού να πάνε.

Έχουμε αυτήν την ταλαιπωρία εδώ και οκτώ χρόνια και κανείς δεν περίμενε αυτό που έγινε. Είναι τρομερό πράγμα να μας βομβαρδίζουν. Φοβούνται και τα χειρότερα. Το πρωί είχαμε 137 νεκρούς και 300 τραυματισμένους μέχρι στιγμής σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ