Με τον δικό του τρόπο αποχαιρέτησε ο Κώστας Μπακογιάννης την Μαριέττα Γιαννάκου. Η πρώην υπουργός έφυγε από τη ζωή σήμερα έπειτα από μάχη που έδινε στο νοσοκομείο.

«Την Μαριέττα τη γνώριζα από μικρό παιδί. Τη θαύμαζα πάντα. Ήταν ένα παράδειγμα για όλους μας», γράφει ο Κώστας Μπακογιάννης στο Instagram συνοδεύοντας τη φωτογραφία της Μαριεττας Γιαννάκου που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 71 ετών.

«Άνοιγε νέους δρόμους και δεν φοβόταν να τολμήσει. Μια πραγματική μαχήτρια της ζωής, μια γυναίκα δυνατή, τρυφερή και γεμάτη αγάπη. Λάτρευε την Αθήνα και αγαπούσε τη γειτονιά της.
Θα μας λείψει πολύ», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Αθηνών.

Μέσα από τα social media είπε το δικό της «αντίο» στην βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Έφυγε η Μαριέττα μας! Η Μαριέττα που έδινε μάχες όλη της τη ζωή. Μάχες για τα εθνικά μας θέματα, μάχες για την παιδεία, μάχες για τη Νέα Δημοκρατία. Πάντα μακρυά από λαϊκισμούς και κορώνες. Μάχες και για την υγεία της. Δεν το έβαζε ποτέ κάτω, ήταν πάντα όρθια πρωτίστως για την κόρη της τη Ζωή αλλά και για όλους εμάς! Μαριέττα μου θα μας λείψεις πολύ. Η Βουλή των Ελλήνων είναι από σήμερα πραγματικά φτωχότερη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ