Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι δικηγόροι του πατρός Αντωνίου. Σύμφωνα με τη δήλωση που έκαναν ζητούν να τηρηθεί η νομιμότητα σε όλα τα ζητήματα που άπτονται των ερευνών για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα μετέφερε η ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα» σημειώθηκε ότι ανάμεσα στις παρανομίες που έχουν διαπραχθεί όπως υποστηρίζεται από την πλευρά του πατρός Αντωνίου είναι η απομάκρυνση του ζεύγους από τη δομή του Κολωνού, η απαγόρευση της εισόδου τους, αλλά και το γεγονός ότι το νέο ΔΣ άλλαξε τις κλειδαριές με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο πατήρ Αντώνιος να εισέλθει μέσα στη δομή μαζί με την πρεσβυτέρα. Καθώς όπως υποστηρίζεται από την πλευρά τους δεν έχει απαγγελθεί κάποια επίσημη καταγγελία.

Τα τηλεοπτικά συνεργεία κατέγραψαν τις δηλώσεις του Θρασύβουλου Κονταξή, του ενός εκ των δικηγόρων του πατρός Αντωνίου.

«Το είπαμε και με τον κ. Κώτσο, το είπαμε και με τον κ. Τριανταφύλλου και το ξαναλέμε. Το μόνο που απαιτεί η πλευρά του πατρός Αντωνίου και των φερομένων εμπλεκομένων είναι αυτό που επαναλαμβάνουν στερεότυπα οι πολιτικοί ότι η μόνη σκοπιμότητα είναι η εφαρμογή της νομιμότητας. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο, η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Αυτό και τίποτα άλλο» δήλωσε ο Κονταξής.

«Δεν απαντάμε επί της ουσίας της υπόθεσης. Ο πατέρας Αντώνιος είναι μία χαρά. Δεν θα απαντήσουμε σε κάτι άλλο, ευχαριστούμε πολύ» πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ